Politica de livrare si retur

Desen de sub titlu Dacic

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Bere Scorilo. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier. Transportul comenzii este efectuat de catre Bere Scorilo. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Plata produselor comandate prin Bere Scorilo se poate face doar cu cardul, online.

Procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Bere Scorilo nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.berescorilo.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: sigilat, cu eticheta intacta, fara lovituri sau zgarieturi, plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Bere Scorilo poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite sau aduce direct produsul la sediul nostru (Sat Poiana Marului Nr. 66A, Comuna Zavoi, Jud. Caras-Severin – destinatar MVT GLOBAL CONUSLTING S.R.L.), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Bere Scorilo) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Bere Scorilo.